Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Мисливець за нацистами" полює на російських військових злочинців
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мисливець за нацистами" полює на російських військових злочинців

Ілай Розенбаум отримав прізвисько "Мисливець за нацистами" адже більшу частину своєї кар’єри займався справами нацистських злочинців.

7 вересня 2022, 12:04
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський посадовець прирівнює російські воєнні злочини в Україні до тих, що робили німецькі нацисти. Про це розповів координатор розслідувань у Міністерстві юстиції США Ілай Розенбаум в інтерв'ю "Голосу Америки".

"Мисливець за нацистами" полює на російських військових злочинців

"Мисливець за нацистами" полює на російських військових злочинців. Фото з відкритих джерел

Через подібність воєнних злочинів російських солдатів та нацистів у Другій світовій війні Ілая Розенбаума було призначено керівником групи по розслідуванню цих злочинів.

За словами Розенбаума головна проблема і різниця між злочинами нацистів та російських військових полягає в тому, що новий німецький уряд допомагав у пошуку злочинців. Тоді, боку Росії та її лідерів таку ситуацію просто неможливо уявити найближчим часом, стверджує американець.

"Мисливець за нацистами" розповів, що його американська команда співпрацює з українськими слідчими органами від Генеральної прокуратури до Національної поліції. Розенбаум вважає, що ці злочини є невідкладними і їх потрібно ставити в найбільший пріоритет, адже війна триває й надалі, а кількість трагедій продовжує збільшуватись.

За словами американського урядовця, потрібно продовжувати постійно шукати російських військових злочинців, як це було з німецькими нацистами. Щоб ніхто, навіть в старості не почувався безпечно і не думав, що йому все зійшло з рук.

Дві країни, які напали на Україну — нацистська Німеччина та Російська Федерація. Отже, хто зараз вчиняє в дусі Гітлера? – говорить Ілай Розенбаум.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що Російська Федерація втрачатиме 400 млрд рублів через війну в Україні. Такі дані стали доступні з секретного російського звіту.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини