Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ не зупинити: на Херсонщині звільнено ще п'ять населених пунктів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ не зупинити: на Херсонщині звільнено ще п'ять населених пунктів

Контрнаступ ЗСУ на півдні триває

12 жовтня 2022, 08:00
Поділіться публікацією:

Незважаючи на ракетний терор Росії, що посилився, українські захисники продовжують деокупувати захоплені раніше території. Так ЗСУ закріпили успіх щодо звільнення п'яти населених пунктів у Херсонській області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Оперативне командування "Південь" у Facebook.

ЗСУ не зупинити: на Херсонщині звільнено ще п'ять населених пунктів

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Йдеться про Нововасильівку, Новогригорівку, Нову Кам'янку, Трифонівку та Червоне у Бериславському районі. Бійці ЗСУ зайняті тим, що повертають ці населені пункти до нормального життя, допомагають місцевому населенню, відновлюють інфраструктуру. Як завжди, після втечі окупантів дуже багато роботи.                                                                                         

У повідомленні йдеться, російські загарбники зосереджують зусилля на утриманні захоплених територій та стримуванні українського наступу. На це кинуто резерви, які оперативно перекинули із Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський провів 10 жовтня після масованого ракетного обстрілу росіянами об'єктів інфраструктури телефонну розмову з президентом США Джозефом Байденом. За даними Білого дому, американський лідер запевнив, що Сполучені Штати нададуть Україні сучасні засоби ППО. Що це означає для нашої країни? Чому нам не давали відповідних систем раніше? Як себе вже виявила наша система ППО? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Захід задіяв ще не всі важелі для покарання Росії – чого боїться Путін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини