Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ не дали окупантам встановити контроль над Вуглегірською ТЕС: ситуація на Донецькому напрямку - Генштаб
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ не дали окупантам встановити контроль над Вуглегірською ТЕС: ситуація на Донецькому напрямку - Генштаб

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

14 липня 2022, 19:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Донецькому напрямку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ не дали окупантам встановити контроль над Вуглегірською ТЕС: ситуація на Донецькому напрямку - Генштаб

ЗСУ

Як повідомляє Генштаб, на Донецькому напрямку противник продовжує обстріл підрозділів Сил оборони по всій лінії зіткнення. Застосовує штурмову та армійську авіацію. Веде розвідку для пошуку слабких місць у обороні наших військ.

"Обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Сіверськ, Верхньокам'янське, Серебрянка, Спірне, Нью-Йорк, Яківка, Соледар, Білогорівка, Виїмка, Семигір'я, Травневе, Покровське та інших. Наніс авіаудари зокрема неподалік Нью-Йорка, Нової Кам'янки, Яківлі, Івано-Дар'євки, Авдіївки", — інформує Генштаб.

Наступальними та штурмовими діями окупанти намагалися покращити тактичне становище у районах Верхньокам'янського та Кам'янки та встановити контроль над Вуглегірською ТЕС. Українські воїни точним вогнем завдали ворогові втрат і змусили відступити.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   російський політолог розповів, що Кремль запланував на 15 липня і до того ж тут Янукович. Андрій Піонтковський упевнений, що це ідіотський сценарій, але може стати реальністю.

Читайте також про те, що "Сьогодні вночі ЗСУ запитають їх за Вінницю, Миколаїв та Харків": у ВП прокоментували удар по Вінниці. Арестович відреагував на ракетний удар Росії.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   один із найбагатших людей світу планує передати свій стан благодійному фонду: подробиці. 20 млрд доларів мають піти Gates Foundation.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Стамбулі завершилися переговори щодо "зернового коридору": відомі перші результати. Сторони домовилися створити координаційний центр щодо відновлення експорту зерна з України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини