Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ на Запоріжжі знищили рідкісний радіолокаційний комплекс РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ на Запоріжжі знищили рідкісний радіолокаційний комплекс РФ

З його допомогою окупанти коригували вогонь своєї артилерії

20 серпня 2022, 15:20
Поділіться публікацією:

В Запорізькій області українські захисники знищили рідкісний радіолокаційний комплекс розвідки і контролю стрільби "Зоопарк-1". З його допомогою російські загарбники коригували вогонь своєї артилерії. Заодно були знищені чотири одиниці автомобільної та броньованої техніки. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України з посиланням на дані Оперативного командування "Південь".

ЗСУ на Запоріжжі знищили рідкісний радіолокаційний комплекс РФ

ЗСУ знищили Зоопарк-1. Фото: Телеграм ГУР Міноборони

"19 серпня в Запорізькій області українські захисники знищили рідкісний зразок рашистського "аналоговнєта" – радіолокаційний комплекс розвідки і контролю стрільби "Зоопарк-1" та чотири одиниці автомобільної та броньованої техніки", – йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що завдяки точному влучанню росіяни більше не зможуть професійно коригувати вогонь своєї артилерії на цьому напрямку фронту.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Білому домі вважають, що президент України Володимир Зеленський має взяти участь у листопадовому саміті G20 на Балі, навіть, якщо російський диктатор Володимир Путін також вирішить відвідати захід. Експерти проаналізували цю заяву та необхідність участі у саміті української сторони.

Також видання "Коментарі" повідомляло — під час свого звернення Володимир Зеленський повідомив, що українські дипломати, партнери, представники ООН та МАГАТЕ опрацьовують деталі місії, яка буде направлена до Запорізької АЕС, захопленої росіянами. А генсек ООН Антоніу Гутерріш закликав РФ не відключати Запорізьку АЕС від енергетичної системи України. Чи залишилася ще можливість демілітаризації ЗАЕС і вигнання звідти росіян? Яких заходів слід вжити для цього? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/1131
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини