Головна Новини Суспільство Війна з Росією "ЗСУ на фінішній прямій": звернення до мешканців окупованих територій
commentss НОВИНИ Всі новини

"ЗСУ на фінішній прямій": звернення до мешканців окупованих територій

Голова Херсонської ОВА звернувся до мешканців окупованого лівобережжя

20 травня 2023, 18:06 comments8495
Поділіться публікацією:

За дорученням Президента України Херсонська обласна військова адміністрація готується до деокупації і вже затверджений "План дій щодо життєзабезпечення деокупованих населених пунктів Херсонської області". Про це, як передають "Коментарі", заявив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

"ЗСУ на фінішній прямій": звернення до мешканців окупованих територій

Незабаром визволення

"Збройні Сили України на фінішній прямій. Наша помста буде потужною. Кожний,  хто приніс смерть і горе в нашу країну, буде благати пощади. Не схиляйте голови. Не опускайте рук. Чекайте, вірте, будьте готові", — написав він у своєму телеграм-каналі.

Окрім цього, голова української Херсонщини заявив таке:

"Знаю, що вчора замість вишиванок ваш змушували одягати "красниє галстукі", з нагоди шабашу піонерії. Знаю, що у окупантів дійшли руки до паспортизації маломобільних громадян. Знаю, що вам говорять, що "окуповане нацистами місто Херсон тоне в руїнах"... Вас залякують та дезінформують. Нескорені мешканці Лівобережжя, час розплати за ваш біль і розпач наближається. Нині задача кожного з вас берегти своє життя та за можливості подбати про ближнього. Не слухайти тих, хто вас залякує. Тим більше, що вони самі зараз смертельно налякані. Їхнє командування їм бреше".

Тим часом, Пригожин заявив про взяття Бахмута, Україна — заперечила.

РФ перекинула спецназ на кордон з Україною.

А дочка Лаврова вже "засвітилася" у Грузії. Біля готелю, де оселилася Катерина Винокурова (Лаврова), заплановано протест, на місці вже чергують поліцейські. 

У ЗМІ повідомили про прибуття дочки російського міністра в Грузії, посилаючись на соцмережі самої Винокурової та її друзів, але ті відреагували дуже оперативно, закривши свої акаунти у мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини