Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ на Бахмутському напрямі продовжують просування: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ на Бахмутському напрямі продовжують просування: подробиці

Українські захисники не лише стримують ворога, а й відкидають окупантів із раніше зайнятих позицій

13 травня 2023, 11:04 comments5653
Поділіться публікацією:

Українські захисники продовжують відкидати окупантів на Бахмутському напрямі. За добу ЗСУ вдалося просунутися ще на 300 метрів у глибину ворога. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на спікера Східного угруповання військ ЗСУ Сергія Череватого в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

ЗСУ на Бахмутському напрямі продовжують просування: подробиці

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"За сьогоднішній день на деяких ділянках вдалося нашим підрозділам пройти на глибину до 300 метрів. Найголовніше в результаті цієї оборонної операції — це постійно завдається удару по ворогові, знищується його жива сила і техніка", — заявив Сергій Черевий.

Він зазначив, що просування ЗСУ відбувається у рамках оборонної операції. Українські військові проводять певні контрнаступальні дії.

За словами Череватого, українське командування розглядає можливість оточення російських окупантів у Бахмуті, оскільки ЗСУ мають певні успіхи на флангах. Проте все залежить від ситуації у полі бою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські захисники досягли деяких успіхів у локальних контратаках на північний захід від Бахмута. Про це йдеться у оновленому звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – Валерій Залужний пояснив, чому на звільненні окупованих територій Україна не має зупинитись.

Раніше "Коментарі" писали – спецпредставник Китаю у справах Євразії Лі Хуей із 15 травня відвідає Україну, Польщу, Францію, ФРН та Росію для обговорення вирішення "української кризи" (як у КНР називають війну РФ проти України). Які очікування від цієї подорожі? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини