Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ ліквідували російського полковника (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ ліквідували російського полковника (ФОТО)

Російського полковника українські захисники ліквідували 30 травня, але інформація про його смерть в російських соцмережах розійшлася зараз

4 червня 2023, 18:46
Поділіться публікацією:

Українські захисники ліквідували  російського полковника, командира полку Михайла Нікіліна. Повідомляється, що він  загинув 30 травня 2023 року, але про його смерть стало відомо тільки тепер. Про ліквідацію російського окупанта в Twitter повідомили блогер Necro Mancer і в Telegram український військовослужбовець Анатолій Штефан з позивним "Штірліц".

ЗСУ ліквідували російського полковника (ФОТО)

ЗСУ ліквідували російського полковника Михайла Нікіліна (фото з відкритих джерел)

"Колишній воронезький учень, командир хз якого полку полковник Нікілін Михайло Андрійович 1985 р.н. 30.05.23 незрозумілим чином нестерпно втратився в ході "СВО", — йдеться у повідомленні Necro Mancer.

"Успішно демобілізований: командир полку полковник Михайло Нікілін", — повідомив "Штірліц". 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Бахмуті ліквідували відомого російського сценариста5 травня  повідомили,  що на території міста Бахмут загинув Леонід Корін – сценарист з РФ,  який  воював на війні  на  стороні  загарбників. Кіномитець  став  відомим, як автор  сценаріїв до  фільмів "Битва за Севастополь", "Лід" та інших. Російські ЗМІ  інформують,  що Леонід  Корін воював, як військовослужбовець ПВК  "Вагнер". Його було вбито  під час чергової  спроби штурму міста Бахмут. Російському сценаристу  виповнилось  47 років. Стверджують, що  воювати він вирушив добровільно.  

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ ліквідували каратиста збірної Росії, який приїхав вбивати українцівПід час війни в Україні  було ліквідовано представника російської  юнацької збірної  із карате Артема  Павлущенка. Відомо, що 26-річний  росіянин мав лейтенантське звання і входив до складу  загону "Шторм-Z", що  базувався неподалік  кордону Донеччини, повідомляють представники російської пропаганди.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини