Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пішов вбивати українців у складі "Вагнера": у Бахмуті ліквідували відомого російського сценариста
commentss НОВИНИ Всі новини

Пішов вбивати українців у складі "Вагнера": у Бахмуті ліквідували відомого російського сценариста

Леонід Корін прийшов на українську землю як загарбник і окупант

7 травня 2023, 22:50 comments2000
Поділіться публікацією:

5 травня  повідомили,  що на території міста Бахмут загинув Леонід Корін – сценарист з РФ,  який  воював на війні  на  стороні  загарбників. Кіномитець  став  відомим, як автор  сценаріїв до  фільмів "Битва за Севастополь", "Лід" та інших. 

Пішов вбивати українців у складі "Вагнера": у Бахмуті ліквідували відомого російського сценариста

Леонід Корін (фото з відкритих джерел)

Російські ЗМІ  інформують,  що Леонід  Корін воював, як військовослужбовець ПВК  "Вагнер". Його було вбито  під час чергової  спроби штурму міста Бахмут (у своїх джерелах росіяни називають місто Артемівськом — це його колишня назва).

 Російському сценаристу  виповнилось  47 років. Стверджують, що  воювати він вирушив добровільно. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ ліквідували каратиста збірної Росії, який приїхав вбивати українців. Відомо, що 26-річний  росіянин мав лейтенантське звання і входив до складу  загону "Шторм-Z", що  базувався неподалік  кордону Донеччини, повідомляють представники російської пропаганди. За їх інформацією, в ніч з 17 на 18 березня, українські бійці   обстріляли позиції, де знаходився  Павлущенко, прицільним вогнем з  мінометів. Як стверджують пропагандисти, загарбник був  поранений,  проте  ніби залишивсь на позиції,  допомагаючи  пораненим друзям. Таким чином, евакуйовуючи військових, сам російський каратист   отримав множинні поранення і помер у військовому  госпіталі.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні ліквідували жорстокого "м'ясника", який потрапив до "Вагнера". У Краснодарському краї, що в Росії, на кладовищі "Вагнера" знайшли могилу Миколи Кононенка, якого засудили на вісім років за те, що він разом з іншим злочинцем молотком і ножем покалічив чотирьох людей. У матеріалах слідства йдеться, що Кононенко та його спільник Петраков, озброївшись двома ножами та молотком, напали на чотирьох чоловіків, які відпочивали в альтанці у зоні відпочинку "Козачий стан" на березі річки Сосика.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

енге

8 травня 2023, 01:40

Развратные девушки твоего города хотят горячего секса и готовы на многое. Все анонимно и конфиденциально, никаких денег и отношений, регистрация бесплатная ---- https://urlis.net/club


Новини