Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Бив так, що ніж зламався": в Україні ліквідували жорстокого "м'ясника", який потрапив до "Вагнера" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бив так, що ніж зламався": в Україні ліквідували жорстокого "м'ясника", який потрапив до "Вагнера" (ФОТО)

Кононенка засудили до 8 років колонії, але звідти зек потрапив у "Вагнер"

19 березня 2023, 19:50 comments1606
Поділіться публікацією:

У Краснодарському краї, що в Росії, на кладовищі "Вагнера" знайшли могилу Миколи Кононенка, якого засудили на вісім років за те, що він разом з іншим злочинцем молотком і ножем покалічив чотирьох людей. Про це повідомляє проєкт "ВЧК-ОГПУ".

"Бив так, що ніж зламався": в Україні ліквідували жорстокого "м'ясника", який потрапив до "Вагнера" (ФОТО)

В Україні ліквідували вагнерівця-зека (фото з відкритих джерел)

У матеріалах слідства йдеться, що Кононенко та його спільник Петраков, озброївшись двома ножами та молотком, напали на чотирьох чоловіків, які відпочивали в альтанці у зоні відпочинку "Козачий стан" на березі річки Сосика.

Нападники настільки жорстоко били своїх жертв, що ніж зламався. А тих, хто намагався втекти, наздогнали та ножем добили у живіт. На щастя жертвам вдалося вижити, але вони отримали сильні травми. Відтак, у 2018 році Кононенка засудили до 8 років колонії, а Петракова — до 10.

”Бив так, що ніж зламався”: в Україні ліквідували жорстокого ”м'ясника”, який потрапив до ”Вагнера” (ФОТО) - фото 2

У колонії Кононенко вступив у ПВК "Вагнер" та поїхав на війну в Україну, а тепер опинився на цвинтарі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україні ліквідували командира елітного підрозділу РосіїУкраїнські військові знищили російського окупанта та командира 14-ї окремої бригади спеціального призначення ЗС РФ Сергія Полякова. В ніч з 2 на 3 лютого українські військові змогли ліквідувати Сергія Полякова, який є командиром 14-ї окремої бригади спеціального призначення ЗС РФ. OSINT-аналітик InformNapalm Антон Павлушко повідомляє, що фото та інформацію про смерть російського військового оприлюднив один з чиновників Башкортостану та додав, що окрім Полякова, ще як мінімум один росіянин потрапив у підсумки Генштабу ЗСУ. 14-та окрема бригада спеціального призначення ЗС РФ з російського міста Хабаровськ вважається елітним загоном в армії Кремля. Ця бригада підпорядковується Головному управлінню Генерального штабу РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини