Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ ліквідували каратиста збірної Росії, який приїхав вбивати українців
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ ліквідували каратиста збірної Росії, який приїхав вбивати українців

В ніч з 17 на 18 березня, ЗСУ накрили позиції Павлущенка мінометним вогнем

9 квітня 2023, 08:54
Поділіться публікацією:

Під час війни в Україні  було ліквідовано представника російської  юнацької збірної  із карате Артема  Павлущенка.

 ЗСУ ліквідували каратиста збірної Росії, який приїхав вбивати українців

ЗСУ ліквідували чергового російського окупанта (фото з відкритих джерел)

Відомо, що 26-річний  росіянин мав лейтенантське звання і входив до складу  загону "Шторм-Z", що  базувався неподалік  кордону Донеччини, повідомляють представники російської пропаганди.

За їх інформацією, в ніч з 17 на 18 березня, українські бійці   обстріляли позиції, де знаходився  Павлущенко, прицільним вогнем з  мінометів.

Як стверджують пропагандисти, загарбник був  поранений,  проте  ніби залишивсь на позиції,  допомагаючи  пораненим друзям. Таким чином, евакуйовуючи військових, сам російський каратист   отримав множинні поранення і помер у військовому  госпіталі.

 ЗСУ ліквідували каратиста збірної Росії, який приїхав вбивати українців - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні ліквідували жорстокого "м'ясника", який потрапив до "Вагнера". У Краснодарському краї, що в Росії, на кладовищі "Вагнера" знайшли могилу Миколи Кононенка, якого засудили на вісім років за те, що він разом з іншим злочинцем молотком і ножем покалічив чотирьох людей.  У матеріалах слідства йдеться, що Кононенко та його спільник Петраков, озброївшись двома ножами та молотком, напали на чотирьох чоловіків, які відпочивали в альтанці у зоні відпочинку "Козачий стан" на березі річки Сосика. Нападники настільки жорстоко били своїх жертв, що ніж зламався. А тих, хто намагався втекти, наздогнали та ножем добили у живіт. На щастя жертвам вдалося вижити, але вони отримали сильні травми. Відтак, у 2018 році Кононенка засудили до 8 років колонії, а Петракова — до 10. У колонії Кононенко вступив у ПВК "Вагнер" та поїхав на війну в Україну, а тепер опинився на цвинтарі.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини