Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ готуються до звільнення Криму: ЗМІ назвали дату відвоювання півострова
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ готуються до звільнення Криму: ЗМІ назвали дату відвоювання півострова

Українські елітні військові проходять спеціальні навчання, щоб звільнити Крим до кінця року.

31 липня 2023, 11:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Британські військові готують елітну бригаду українських десантників, які мають на меті здійснити операцію зі звільнення Криму. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на британське видання Daily Express.

ЗСУ готуються до звільнення Криму: ЗМІ назвали дату відвоювання півострова

Українські військові. Фото з відкритих джерел

Згідно з джерелами британського видання понад дві тисячі українських солдатів прибули до спеціалізованих центрів навчання у місцевість Дартмур, яка закрита для всіх інших військових підрозділів і представників громадськості. Таким чином під керівництвом британських служб триває підготовка елітного загону українських військових, які мають звільнити Крим до Різдва.

Daily Express повідомляє, що спецзагін десантників сформує наконечник українського нападу на Крим. Операція з визволення Криму буде базуватись на ударах з суші, повітря та моря. Українські бійці будуть підривати важливі пункти російської армії для паралізації військ на анексованому півострові. Інші частини будуть атакувати російські лінії оборони ракетами великої дальності, які надасть Британія, Німеччина та США.

Нагадаємо, що 29 липня керівник ГУР Кирило Буланов заявив, що Українські сили почнуть наступ на Крим "скоро".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український військовий Євген Карась спрогнозував перебіг військових подій та вказав на ймовірну дату звільнення Криму і подальшу ситуацію на Донбасі.

Також "Коментарі" писали, що керівництво України збирається звільнити анексований Росією Крим у кілька етапів. Спочатку ЗСУ ізолює півострів та перерве постачання в Крим з боку Росії через дорожні, морські та повітряні шляхи. Далі знищить військові бази та змусить росіян піти з незаконно анексованого Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини