Головна Новини Суспільство Війна з Росією Військовий ЗСУ Євген Карась назвав дату, коли Україна звільнить Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий ЗСУ Євген Карась назвав дату, коли Україна звільнить Крим

Український військовий Євген Карась спрогнозував перебіг військових подій та вказав на ймовірну дату звільнення Криму і подальшу ситуацію на Донбасі.

27 липня 2023, 09:20 comments1539
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український військовий Євген Карась дав прогноз на подальший розвиток воєнних подій в Україні. За його словами частину південних регіонів України буде деокуповано до кінця року, а Крим звільнено у 2024 році. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Євгена Карася для видання Главред.

Військовий ЗСУ Євген Карась назвав дату, коли Україна звільнить Крим

Військовий ЗСУ Євген Карась. Фото з відкритих джерел

Євген Карась вважає, що ЗСУ зможе визволити більшу частину Запорізької області та лівобережної Херсонщини до кінця 2023 року. Крім того, український військовий не виключає можливості, що ЗСУ зможуть до кінця року зможуть дійти до адміністративних кордонів Криму, який звільнять вже у 2024 році.

"Я думаю, що звільнення Криму буде у 2024 році. Вихід до Мелітополя і далі до кінця року" — заявив Євген Карась.

Український військовий говорить, що звільнення Донбасу буде після Криму. Євген Карась сподівається, що після деокупації Криму та внутрішніх розбіжностей у Росії, Кремль не зможе підтримувати терористичні угрупування на сході України. Такими чином, росіяни відведуть війська і погодяться на капітуляцію.

Якщо росіяни не погодяться на вихід зі східних областей, тоді ЗСУ повинні будуть формувати нові військові корпуси.

"Це складно, це затратно. За Донбас поки рано гадати. Але я думаю, що зараз все йде до того, що літечко 2024 буде у нас в Криму", — вважає український військовий Євген Карась.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сполучені Штати заявили, що знають план Кремля. На їх думку це буде воєнним злочином.

Також "Коментарі" писали про агента MI6, який вважає, що Путін майже відмовився від ідеї виграти війну військовим шляхом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини