Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ готують нову велику операцію
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ готують нову велику операцію

Валерій Залужний відкрив подробиці операції, яку готують ЗСУ

15 грудня 2022, 19:12 comments3721
Поділіться публікацією:

Українська армія активно готується до великої військової операції, але поки що її ще не видно. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю рейтинговому виданню The Economist заявив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

ЗСУ готують нову велику операцію

ЗСУ. Фото: з відкритих джерел

"З такими ресурсами я не можу проводити нові великі операції, хоча ми зараз працюємо над однією з них. Вона вже на підході, але ви її ще не бачите", – заінтригував своєю заявою Валерій Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ пояснив, що кількість снарядів обмежена не лише в української армії, а й у наших союзників на Заході. Адже вони дуже дорогі, і, якщо їх використовувати занадто багато, Європі "не буде на що жити". Тому майбутня операція не вимагатиме багато снарядів.

Зі зрозумілих причин Валерій Залужний не став більше розкривати деталі майбутньої операції.

Читайте також на порталі "Коментарі" — різдвяне перемир'я на фронті: у ЗСУ розповіли, як відреагують, якщо буде така пропозиція

Також видання "Коментарі" повідомляло – у традиційному зверненні до українців президент України Володимир Зеленський розповів про ситуацію на фронті, говорив про важливий прогрес у питанні ППО, роботу щодо створення спеціального трибуналу з приводу російської агресії та притягнення всіх винних у ній до справедливої відповідальності. Тим часом, за даними Foreign Policy, двоє американських законодавців, які очолюють незалежну урядову організацію з прав людини, представили резолюцію, яка закликає президента Джо Байдена вивести Росію із Ради Безпеки ООН. Як змінилася останнім часом ситуація на фронтах російсько-української війни, включаючи дипломатичну? Як вона може змінитися в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини