Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ друкуватимуть техніку на 3D-принтерах
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ друкуватимуть техніку на 3D-принтерах

Україна друкуватиме запчастини до військової техніки на 3D-принтерах

16 вересня 2023, 20:02
Поділіться публікацією:

Україна отримала від США промислові 3D-принтери для друку запчастин до техніки, передає "Голос Америки" із посиланням на заступника міністра оборони США з питань закупівель та технічного забезпечення Вільяма Лапланте. Про це повідомляють "Коментарі".

ЗСУ друкуватимуть техніку на 3D-принтерах

Гаубиця М777 в в Україні

Як він розповів, розмір принтера можна порівняти з вантажним авто. Українські військовослужбовці вже пройшли навчання на ньому, а самі 3D-принтери доставлені в Україну в серпні.

"Ви можете фактично виготовляти деталі, які ви не могли б виготовити за звичайних умов", — заявив Лапланте.

Як повідомляє видання Defencescoop, ЗСУ використовують 3D-принтери для оперативного виготовлення деталей, що швидко зношуються, зокрема до американських гаубиць М777.

3D-принтер — верстат з числовим програмним управлінням, що реалізує тільки адитивні операції, тобто додає порції матеріалу до заготівлі.

Тим часом, Ігорю Коломойському запропонували сплатити майже чотири мільярди. Суд збільшив розмір застави для Ігоря Коломойського майже до 4 мільярдів гривень.

Полтавський військком зробив гучну заяву про шалені втрати: до 80 відсотків. Виконувач обов'язків голови Територіального центру комплектування та соціальної підтримки зробив резонансну заяву про шалені втрати.

А Данілов розповів, скільки ще триватимуть обстріли Криму. Олексій Данилов заявив, що Україні доведеться "викурити" росіян із Криму. Про те, щоб припинити обстріл анексованого Криму не може бути й мови. Удари по оккупантам на українському півострову продовжуватимуться доти, доки Україна не звільнить Крим і всі рашисти не полишать українську землю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини