Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗСУ демілітаризували начштабу 22-го армійського корпусу ЗС РФ та інших офіцерів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ демілітаризували начштабу 22-го армійського корпусу ЗС РФ та інших офіцерів: подробиці

Загиблих понад 150, включаючи 5 офіцерів

11 липня 2022, 15:15
Поділіться публікацією:

Українські захисники внаслідок недільного удару по військовій базі окупантів у Херсоні ліквідували чимало російських військових, серед яких відомо про щонайменше п'ятьох офіцерів вищого рангу. Вже підтверджено інформацію про те, що в Херсоні було ліквідовано начальника штабу 22-го армійського корпусу ЗС РФ генерал-майора Насбуліна, а також інших офіцерів. Як передає "Коментарі", цю інформацію підтвердив журналіст Роман Цимбалюк. Пізніше у себе в телеграмі достовірність цих даних підтвердив нардеп Олексій Гончаренко.

ЗСУ демілітаризували начштабу 22-го армійського корпусу ЗС РФ та інших офіцерів: подробиці

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

Українські захисники продовжують філігранно точно завдавати ударів по військових об'єктах окупантів у Херсонській області. Варто зазначити, що лише за останні кілька днів ЗСУ зуміли позбавити агресора понад 4 склади та 3 пункти управління рівня дивізії та вище.

Роман Цимбалюк зазначив у себе у Facebook, що тільки по Херсонській області загальна кількість російських окупантів, яких ліквідували ЗСУ внаслідок артилерійського удару становила 150 осіб. Ця цифра продовжує зростати.

Журналіст наголошує, що привертає увагу велика кількість знищених російських офіцерів вищого рангу, що говорить про те, що росіяни явно були не готові до такого удару України.

Згідно з отриманою інформацією, серед іншого, підтверджується загибель великої кількості російських військових із вищого офіцерського складу, серед яких начальник штабу 22-го армійського корпусу (в/ч 73954, Сімферополь) генерал-майор Насбулін; командир 20-ї мотострілецької дивізії (в/ч 22220, Волгоград) полковник Горобець; начальник штабу, перший заступник командира 20-й мсд полковник Кенс; начальник оперативного відділення штабу 20 мсд підполковник Коваль; начальник артилерії 20-й мсд підполковник Гордєєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна готова повернути південь: які терміни контрнаступу ЗСУ – як Путін уже почав готуватися. Про це в ексклюзивному інтерв'ю розповіли експерти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Олексій Резніков підтвердив інформацію про те, що Зеленський наказав звільнити південь України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини