Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зраднику Сальдо настільки стало погано, що окупанти хочуть доставити того до Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Зраднику Сальдо настільки стало погано, що окупанти хочуть доставити того до Москви

Лікарі підозрюють, що Сальдо отруїли

5 серпня 2022, 17:07 comments1203
Поділіться публікацією:

Призначений російськими окупантами "глава" Херсонської області Володимир Сальдо госпіталізований в окупованому Криму, лікарі ввели його в медикаментозну кому та підключили до апарату ШВЛ. Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє російський "РБК".

Зраднику Сальдо настільки стало погано, що окупанти хочуть доставити того до Москви

Володимир Сальдо. Фото: з відкритих джерел

Зважаючи на все, Володимир Сальдо є для загарбників важливою фігурою. Вкотре навіть з'явилися повідомлення про те, що колаборанта росіяни зібралися спецбортом доставити з анексованого Криму в одну з московських лікарень, оскільки йому не стало краще і він, як і раніше, у тяжкому стані.

Наразі стан зрадника оцінюється як важкий, медики припускають, що Сальдо могли отруїти. Є й інша версія, Сальдо міг перенести інсульт, внаслідок чого його стан міг погіршитися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що під час російської агресії проти України Північноатлантичний альянс має два завдання: підтримувати Україну та не допустити переростання конфлікту у повномасштабну війну між НАТО та РФ. Чи згодні саме з таким трактуванням? Чи не час НАТО як блоку стати активнішим учасником цього протистояння, де Росія нехтує всіма законами війни та нормами міжнародного права? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – партизани та ВСУ скоро потішать українців результатом спільної роботи: у ВСУ заінтригували добрими новинами з півдня.

Раніше "Коментарі" писали – хаос і Третя світова: експерти розповіли, про що попередив президент Зеленський африканські країни – чи має сенс таке звернення.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

папа

5 серпня 2022, 17:47

ну и хер с ним :)


Новини