Головна Новини Суспільство Війна з Росією Знову нічна атака "шахедів": у Генштабі розкрили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Знову нічна атака "шахедів": у Генштабі розкрили подробиці

Українські захисники знищили вісім із десяти безпілотників

21 квітня 2023, 07:40
Поділіться публікацією:

Як передає "Коментарі", сьогодні вночі під час масштабної повітряної тривоги російські окупанти атакували територію України безпілотниками. У ранковому зведенні Генштабу ЗСУ уточнюється, що противник застосував близько 10 БПЛА типу "Шахед-136". Вісім із них було знищено українськими захисниками.

Знову нічна атака "шахедів": у Генштабі розкрили подробиці

Іранські дрони. Фото: з відкритих джерел

Також повідомляється, що ворог завдав минулої доби 23 авіаційних удару. За даними Генштабу, ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається досить високою.

У КДВА додали, що на столицю летіло 8 БПЛА. Всі вони були виявлені та збиті Силами оборони. В адміністрації зазначили, що це була перша атака на Київ після 25-денного затишшя. Жертв та руйнувань внаслідок атаки, попередньо, немає.

"За попередньою інформацією, московський агресор, ймовірно, використав нову партію іранських БПЛА "Shahed". На підльоті до столиці було виявлено та збито близько 8 ворожих цілей", — йдеться у зведенні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські загарбницькі війська протягом доби вдарили Україною 26 дронами-камікадзе типу "Шахед-136". Генштаб ЗСУ повідомив, що 21 із них збито силами української ППО. Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) припускають, що збільшенням атак за допомогою "Шахедів" росіяни намагаються компенсувати нестачу точних ракет. Чи є панацея від атак дронів та взагалі дистанційних ударів з боку окупантів? Як змінилася тактика росіян у цьому сенсі? Що можемо протиставити? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Міноборони розповіли, як окупанти навчають українських дітей "любити Росію".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини