Головна Новини Суспільство Війна з Росією Знову комбінований удар: другий ранок поспіль РФ атакувала Україну ракетами та дронами
commentss НОВИНИ Всі новини

Знову комбінований удар: другий ранок поспіль РФ атакувала Україну ракетами та дронами

РФ продовжує завдавати ракетних та дронових ударів

27 серпня 2024, 09:07
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", країна-агресор вже другого ранку поспіль завдавала масованого комбінованого удару по території України. Слідом за десятками дронів-камікадзе, які тероризували українців ще з ночі, окупанти рано вранці запустили ракети, через що по всій країні оголосили повітряну тривогу.

Знову комбінований удар: другий ранок поспіль РФ атакувала Україну ракетами та дронами

Ракетний удар. Фото: із відкритих джерел

Відомо, що в Україну летіли групи ракет з півдня та північного сходу. Вони летіли переважно у напрямі західних областей. Так, із Хмельницької області надходили повідомлення про вибухи. Також відомо про удари по балістичній ракеті по Кривому Розі, і трьома гіперзвуковими ракетами "Кинжал" по західних областях.

У деяких областях тривога поки що залишається в силі: там все ще кружляють "шахеди". Повітряні сили повідомили про безпілотників, які літають над Херсонською, Кіровоградською, Сумською, Полтавською, Чернігівською, Житомирською областями.

Нагадаємо, в ніч на 26 серпня окупанти провели комбінований удар по Україні, застосувавши різні ракети та безпілотні літальні апарати.

У Повітряних силах повідомили, що це була найбільша атака за весь час війни. Під час неї РФ випустила по Україні 127 ракет та 109 ударних дронів. Протиповітряна оборона збила 102 ракети та 99 безпілотників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в "Укренерго" назвали причини відключення світла: є два фактори.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в "Укренерго" поки не готові сказати, наскільки масована атака 26 серпня вплине на плани відновлення енергосистеми і на можливість без обмежень постачати електрику споживачам у вересні-жовтні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини