Головна Новини Суспільство Війна з Росією Знову без опалення: що відбувається в окупованому Маріуполі
commentss НОВИНИ Всі новини

Знову без опалення: що відбувається в окупованому Маріуполі

РФ провалила опалювальний сезон в окупованому Маріуполі

21 листопада 2023, 14:05 comments1415
Поділіться публікацією:

Російські загарбники провалили вже другий опалювальний сезон у Маріуполі. Десятки будинків уцілілого після російських бомбардувань міста, як і раніше, залишаються без тепла. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Маріупольська міська рада у Телеграм.

Знову без опалення: що відбувається в окупованому Маріуполі

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

"В окупованому місті досі частина будинків та навчальних закладів без тепла. Люди скаржаться до місцевої адміністрації, але жодних рішень немає. Загарбники за майже два роки так і не змогли замінити знищені ними комунікації та налагодити мережі", — йдеться у повідомленні.

Так, батьки учнів школи №21 скаржаться на те, що їхні діти навчаються у холодних приміщеннях. Міська влада повідомляє, що місцеві жителі також мерзнуть у своїх будинках через відсутність опалення.

"Вже другий рік без тепла, в будинках залишилися здебільшого одні старі люди. На вулиці холод, вітер, а в квартирах вогкість!", — цитують місцевих жителів у повідомленні.

Зокрема, зазначають, що такі скарги в окупованому Маріуполі надходять масово.

Варто зазначити, що російська агресія призвела до тяжких наслідків для Маріуполя – майже 90% міста зруйновано внаслідок російського обстрілу. У вцілілих будинках окупанти зрізали батареї і не встановили нові, що призвело до відсирювання стін. Це зробило приміщення фактично непридатними для життя. Водночас, майже всі зруйновані будинки росіяни знесли, щоб приховати свої військові злочини в Маріуполі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що не вдалося ЗСУ під час контрнаступу: який сигнал ми отримали від американських еліт.

Також видання "Коментарі" повідомляло — РФ продовжує перекидати резерви через Маріуполь на фронт, але є нюанс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини