Головна Новини Суспільство Війна з Росією Знищили ворога за лічені хвилини: спецназ Нацвардії влаштував засідку на росіян на Донеччині (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Знищили ворога за лічені хвилини: спецназ Нацвардії влаштував засідку на росіян на Донеччині (ВІДЕО)

Спецназ НГУ знищив передові групи спостереження росіян

14 липня 2022, 13:00 comments1220
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Українські воїни влаштували засідку на окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Національної гвардії України у соціальній мережі Facebook.

Знищили ворога за лічені хвилини: спецназ Нацвардії влаштував засідку на росіян на Донеччині (ВІДЕО)

Нацгвардія. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що група бійців спецназу Національної гвардії знищила передові групи спостереження росіян у Донецькій області та їхню техніку.

"Окупанти намагалися зайняти позицію для спостереження та ведення диверсійно-розвідувальних дій. Однак гвардійці виявили їх пересування та влаштували їм засідку. Після точної роботи снайперів, спецпризначенці НГУ за лічені хвилини добили ворога щільним вогнем з АГС, ПТРК "Корсар" та стрілецької зброї", - Нацгвардія.

Також було опубліковано відео із місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   рятувальники показали страшні фото удару по Вінниці та назвали нову кількість загиблих. На місці страшної трагедії працюють 90 рятувальників, а також кінологи та психологи. Детально про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що зерновий коридор: чи вдасться домовитися і які умови поставить Кремль. Експерти розповіли, які ультиматуми росія може виставити в обмін на дозвіл вивозити зерно з України морем. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Стамбулі завершилися переговори щодо "зернового коридору": відомі перші результати. Сторони домовилися створити координаційний центр щодо відновлення експорту зерна з України. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що один із найбагатших людей світу планує передати свій стан благодійному фонду: подробиці. 20 млрд доларів мають піти Gates Foundation.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини