Головна Новини Суспільство Війна з Росією Знищено великий десантний корабель РФ: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Знищено великий десантний корабель РФ: подробиці

У ЗСУ заявили про знищення великого десантного корабля РФ "Новочеркаськ" у Криму

26 грудня 2023, 07:20 comments3380
Поділіться публікацією:

Українські захисники знищили у порту окупованої Феодосії великий десантний корабель "Новочеркаськ". Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні командувача Повітряних сил ЗСУ Миколи Олещука у Telegram.

Знищено великий десантний корабель РФ: подробиці

Знищено великий десантний корабель "Новочеркаськ". Фото: із відкритих джерел

"А флоту на росії стає все менше! Цього разу слідом за флагманом ЧФ Росії — крейсером "Москва", прямує великий десантний корабель "Новочеркаськ", — йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що великий десантний корабель "Новочеркаськ" призначений для висадки морського десанту на необладнане узбережжя та перекидання морем військ та вантажів. Судно здатне транспортувати різні види бронетехніки, включаючи танки.

24 березня 2022 року, на початку повномасштабної війни в Україні, "Новочеркаськ" вже був пошкоджений під час удару по порту Бердянська.

У ніч на 26 грудня в Феодосії порту прогриміли потужні вибухи, російські ЗМІ заявили про роботу сил протиповітряної оборони. Телеграм-канал Кримський вітер повідомив, що атакували корабель, який привіз з Ірану "Шахеди".

У Криму систематично лунають вибухи. Наші захисники вже провели десятки операцій на півострові та у Чорному морі, знищуючи російські бази, склади та кораблі. Практично щодня окупантам доводиться перекривати Кримський міст, побоюючись, що по ньому можуть бути завдані удари, що руйнують.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Криму та Токмаку пролунали сильні вибухи.

Також видання "Коментарі" повідомляло – військові підсумки року: що вдалося Україні, а з чим виникли складнощі. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Sergіі

26 грудня 2023, 23:33

Новиною це стане тоді, коли перестане бути новиною. А нищитиметься кожен день по кілька штук.


Новини