Головна Новини Суспільство Війна з Росією Знищено пункти управління військ та багато техніки: подробиці удару авіації ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Знищено пункти управління військ та багато техніки: подробиці удару авіації ЗСУ

Українські пілоти чудово впоралися з поставленим завданням - відпрацювали по всій лінії фронту

3 липня 2022, 09:10
Поділіться публікацією:

Українська авіація рознесла в брязкіт два пункти управління російських військ, склади боєприпасів і багато ворожої техніки. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Facebook командування Повітряних сил ЗСУ.

Знищено пункти управління військ та багато техніки: подробиці удару авіації ЗСУ

Авіація. Фото: з відкритих джерел

У зведенні йдеться про те, що українські льотчики впоралися з поставленими завданнями практично по всій лінії фронту. Було проведено цілу серію вильотів у Миколаївській, Запорізькій, Харківській, Донецькій та Луганській областях. Усього було проведено понад десять групових вильотів.

Підсумком повітряних операцій стало знищення двох польових складів боєприпасів, 20 бойових броньованих машин, 10 танків та позиція самохідної артилерійської установки.                                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — сьогодні стало відомо про те, що було завдано масованого удару по аеродрому в тимчасово окупованому Мелітополі, де базуються росіяни. Російські пропагандисти вже встигли звинуватити українську армію, яка ніч і рано-вранці провела кілька точних ударів по аеропорту.

Також раніше видання "Коментарі" писало – окупанти на тимчасово окупованих територіях намагаються не гаяти часу, кожен день домагаючись, щоб окуповані території інтегрувалися в РФ. Що сьогодні відбувається в ОРДЛО – чого насправді домагаються окупанти, як треба діяти Україні – експерти розповіли в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.

"Коментарі" писали — у Бєлгороді серія вибухів — зруйновано багатоповерхівки, а також приватні будинки, влада заявляє про загиблих та поранених.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини