Головна Новини Суспільство Війна з Росією Знищено десятки одиниць російської техніки: авіація ЗСУ вдарила по позиціях окупантів - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Знищено десятки одиниць російської техніки: авіація ЗСУ вдарила по позиціях окупантів - подробиці

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

13 липня 2022, 10:23 comments1471
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українська авіація продовжує завдавати ударів по позиціях окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних сил Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Знищено десятки одиниць російської техніки: авіація ЗСУ вдарила по позиціях окупантів - подробиці

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Як розповіли в Командуванні ЗС ЗСУ, минулої доби (12 липня) українські льотчики знищили склад боєприпасів ворожого угруповання на Південнобузькому напрямку.

"Також штурмовики Су-25 та бомбардувальники Су-24 вразили скупчення озброєння та військової техніки на Ізюмському та Донецькому напрямках", — повідомляє Командування ЗС ЗСУ.

Зазначається, що внаслідок бойової роботи наших авіаторів було знищено до тридцяти одиниць російської техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Європі завершили будівництво нового газопроводу: чи допоможуть постачання відмовитися від російського газу. Газопровід до Болгарії працює у тестовому режимі, прокачувати значні обсяги розпочнуть у жовтні. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Читайте також про те, що таки дотиснули: Німеччина погодилася припинити закуповувати російське вугілля та газ – назвала дати. З Нового року Німеччина зобов'язується жити без російської нафти. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що горять склади з боєприпасами – багато загиблих орків: авіація вдарила на півдні (ВІДЕО). Українські штурмовики завдали удару по скупченню ворога в Херсонській області. Докладно про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Зеленський відреагував на прохання батьків заборонити очне навчання у школах до завершення війни. Рішення про те, ходити дітям до школи чи навчатися онлайн, вирішуватиме влада у регіонах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини