Знищено ангар із технікою: у Мережі з'явилися фото наслідків потужного "куріння" окупантів у Новоолексіївці

У Новоолексіївці пролунали вибухи

У тимчасово окупованій Новоолексіївці (Херсонська область) на позиціях окупанта пролунали вибухи. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних Сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

Так, за даними СтратКому ЗСУ, в окупованій Новоолексіївці було знищено ворожу техніку та боєприпаси.

"Окупанти продовжують тотальну зневагу до заходів безпеки і куріння в невстановлених місцях. Цього разу в окупованій Новоолексіївці Херсонської області теж хтось невдало покурив Як наслідок згоріли ангар і техніка. На фото видно залишки боєприпасів, що згоріли", - пише СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що ЗСУ вдарили ще одним мостом у Херсонській області: у чому його важливість. ЗСУ продовжують завдавати ударів по логістичним шляхам окупантів. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Генерал Марченко розповів , які території ЗСУ зможуть звільнити до кінця року. Україна чекає на повний пакет західної допомоги, щоб розпочати контрнаступ. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформувало про те, що США через НАТО передають "привіт" РФ: чи посилиться тепер протистояння. Незважаючи на нерішучість у деяких своїх діях, НАТО нізащо не допустить перемогу РФ в Україні. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що настав час: чи є вже умови для повернення Криму – про що говорить заява президента. Україна дедалі виразніше заявляє, що у цій повномасштабній війні Крим – також територія України, яку буде повернуто.