Головна Новини Суспільство Війна з Росією Знищення одразу трьох російських Су-34: у Повітряних силах ЗСУ відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Знищення одразу трьох російських Су-34: у Повітряних силах ЗСУ відреагували

Юрій Ігнат заявив, що Су-34 - це одні з новітніх бортів на озброєнні армії РФ

22 грудня 2023, 14:40 comments20566
Поділіться публікацією:

Три ворожих винищувачі-бомбардувальники Су-34 було знищено сьогодні українськими захисниками. Ці літаки давно не з'являлися у статистиці втрат РФ. Але тепер список знову оновився. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів спікер Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

Знищення одразу трьох російських Су-34: у Повітряних силах ЗСУ відреагували

Су-34. Фото з відкритих джерел

"Блискуче в черговий раз спланована операція по знищенню ворога на підступах до нашої держави... Цього разу відразу три літаки на південному напрямку, такого давно не було. Су-34 давно не потрапляв у нашу з вами позитивну статистику", — прокоментував Юрій Ігнат.

За його словами, росіяни мають десятки таких літаків, вони продовжують їх виробляти. Це одні з нових бортів на озброєнні російської армії. Саме з них окупанти завдають ударів авіаційними бомбами та ракетами.                               

"Я думаю, що не менше 50 млн доларів така машина може коштувати. Це найнижча ціна, винищувачі — це авіаційні комплекси, надзвичайно технологічна річ", — додав речник.

Зазначимо, 22 грудня командувач Повітряних сил Микола Олещук повідомив, що захисники збили три російські літаки Су-34 на південному напрямку. Це сталося опівдні. Деталі операції Олещук не розкрив, як і точні локації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Єнс Столтенберг обнадіяв заявою про військову мету Путіна в Україні.                                                              

Також видання "Коментарі" повідомляло – допомога від США та ЄС: чи варто переживати за 2024 рік та як підстрахуватися Україні. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 грудня 2023, 19:16

Земля - бетоном рашистським свинособакам-окупантам!

Бог

23 грудня 2023, 12:28

Очередная укролож от укробалабола-раз не указано где,да и нечем Украине их "зныщуваты",они сбрасывают планирующие бомбы,с модулямикоррекции с высот и с расстояния в десятки километров от линии фронта,слушайте дальше очередного балвбола арЕстовича.

1984

23 грудня 2023, 05:07

Это На Века, Обида и Резня


Новини