Головна Новини Суспільство Війна з Росією Знакова перемога – окупанти покинули Зміїний
commentss НОВИНИ Всі новини

Знакова перемога – окупанти покинули Зміїний

Після успішної операції українськими ракетними та артилерійськими підрозділами ворог евакуював зі Зміїного

30 червня 2022, 11:14 comments1804
Поділіться публікацією:

Минулого тижня офіційно стало відомо про те, що ЗСУ розпочали військову операцію на острові Зміїний. Ще до того у ЗМІ почали з'являтися повідомлення про постійні удари по ворожих цілях на острові. З кожним днем ​​повідомлень про удари ставало дедалі більше. І ось сьогодні стало відомо про те, що ЗСУ таки дотиснули окупантів, для яких перебуванням за Зміїним виявилося рівноцінно перебування в пеклі, росіяни залишили острів. Як передає видання "Коментарі", про це у телеграм повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

Знакова перемога – окупанти покинули Зміїний

Він зазначив, що військові підтверджують інформацію – після успішної операції українськими ракетними та артилерійськими підрозділами, ворог справді евакуював зі Зміїного залишки гарнізону двома швидкісними катерами. Нині на острові пожежа, лунають вибухи.

Читайте також на порталі "Коментарі" - ЗСУ знову рознесли окупантів на Зміїному та знищили багато техніки РФ на півдні. Українським воїнам вдалося знести ще один гарматно-ракетний комплекс "Панцир – С1". Але це єдина заслуга нашої армії. Військовим вдалося ліквідувати 40 окупантів та знищити багато техніки країни-агресора на півдні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент Росії Володимир Путін цинічно прокоментував теракт у Кременчуці. Хазяїн Кремля запевняє, що російські окупанти не б'ють по цивільних об'єктах в Україні.

"Коментарі" також раніше писали – поки всі обговорюють, що російські війська просуваються в Луганській та Донецькій областях, всі забули про те, що росіяни не залишають спроб окупувати все більше Харківської області. З огляду на штурмові дії окупантів у регіоні стає очевидним, що Путін розраховує на окупацію всієї Харківської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Don

30 червня 2022, 11:33

теперь после свинособак год должно проветриваться ветрами...


Новини