Головна Новини Суспільство Війна з Росією Змусимо її здатись: прем'єрка Італії зробила різку заяву щодо війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Змусимо її здатись: прем'єрка Італії зробила різку заяву щодо війни в Україні

Прем'єрка Італії Джорджа Мелоні вважає, що Путіна потрібно змусити закінчити війну в Україні.

16 червня 2024, 14:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем'єрка Італії Джорджа Мелоні заявила, що у випадку, якщо Путін не погодиться на мирні умови щодо закінчення війни в Україні, то світ повинен його примусити здатись. За її словами миру в Україні не повинен означати, що Україна приймає умови капітуляції.

Змусимо її здатись: прем'єрка Італії зробила різку заяву щодо війни в Україні

Прем'єрка Італії Джорджа Мелоні. Фото з відкритих джерел

Джорджа Мелоні виступила під час другого дня Саміту миру у Швейцарії та закликала встановити мінімальні умови дискусії, якщо Росія не погодиться з пунктами міжнародного мирного плану.

"Важливо об‘єднати всі зусилля для захисту України. Якщо Росія не погоджується з умовами, ми примусимо її здатися", — сказала Мелоні.

Прем'єрка Італії відреагувала на умови Путіна, який перед Самітом миру запропонував Україні відмовитись від п’яти областей та не вступати до НАТО.

"Мир в Україні не означає, що Україна має здатися. Це не буде так. Ставити такі умови це дуже неправильно. Треба розвіяти наративи путінської пропаганди", — наголосила Мелоні.

Джорджа Мелоні додала, що Італія буде дивитись на дискусію Саміту миру та базові умови, які там будуть ухвалені щодо допомоги Україні та закінчення війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, як союзники України відреагували на промову Путіна у якій російський диктатор назвав свої умови для початку мирних переговорів щодо закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що у Зеленського заявили про можливість мирних переговорів з Росією. За словами керівника Офісу президента Андрія Єрмака, це можливо при умовах збереження міжнародного права та на основі формули миру.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 червня 2024, 13:41

Ось ще одне обговорення саме путінського плану, хоч він сказав це один раз і тихо. Це все тому що один змінив і розвиває величезну країну, а з іншої сторони нацпам'ятні верещать від болю але продовжують їсти кактус. Україні потрібні повні зміни навіть назва повинна змінитись на Русь. На жаль цього не буде ніколи. Гниле не перетворюється на здорове.


Новини