Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ розповіли, чому, просуваючись на Курщині, Україна продовжує втрачати території
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ розповіли, чому, просуваючись на Курщині, Україна продовжує втрачати території

За інформацією Politico, доки Київ має успіхи на Курщині, росіяни поступово окупують Донецьку область

15 серпня 2024, 15:20 comments3685
Поділіться публікацією:

У той час як українська армія просувається в російській Курській області, росіяни завдають ударів у відповідь, захоплюючи все нові і нові території в Донецькій області. Як передає портал "Коментарі", про це пише "Politico" із посиланням на джерела в українській армії.

ЗМІ розповіли, чому, просуваючись на Курщині, Україна продовжує втрачати території

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

"У той час як успіхи несподіваної Курської операції підняли бойовий дух Києва, російські війська завдають ударів у відповідь, захоплюючи все нові території в Донецькій області України", — йдеться в повідомленні.

Автори матеріалу зазначають, що з початком Курської операції ситуація на окремих ділянках фронту в Україні погіршала.

"Я б сказав, що на нашій частині фронту (110 ОМБр дислокується в Покровському районі Донецької області — ред.) ситуація погіршилася. Ми отримуємо ще менше боєприпасів, ніж раніше, і росіяни тиснуть", — заявив речник 110-ї окремої механізованої бригади Іван Сікач.

Видання нагадує, що, згідно з даними DeepState, за останні 24 години Росія окупувала села Желанне та Орлівка, а також просунулась у напрямку Нью-Йорка, Красногорівки, Миколаївки та Журавки у Донецькій області.                                                                      

Читайте також на порталі "Коментарі" — доки всі дивилися на Курську область, ворог окупував нові населені пункти на Донбасі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – несподіваний наступ української армії на Росію є єдиним способом змусити Путіна сісти за стіл переговорів. Таку заяву в інтерв'ю The Independent зробив радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини