Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ назвали термін готовності до бою українських військових на танках Abrams
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ назвали термін готовності до бою українських військових на танках Abrams

Близько 200 українських солдатів завершать навчання у найближчі тижні

18 липня 2023, 10:37 comments1011
Поділіться публікацією:

Українські захисники активно тренуються на танках Abrams на американській базі Графенвер у Німеччині. Є всі підстави говорити, що українські військові будуть готові розпочати бій на американських танках вже за кілька тижнів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє видання "Stars and Stripes".

ЗМІ назвали термін готовності до бою українських військових на танках Abrams

Танки Abrams. Фото: з відкритих джерел

У матеріалі йдеться про те, що американські танки M1A1 Abrams, які будуть використовуватися для навчання українських військових, прибули до Графенвера 12 травня. Як і було заплановано, 200 українських солдатів завершать навчання у найближчі тижні.

"Оскільки ми продовжуємо навчати українські збройні сили дедалі досконалішим системам озброєння, ми продовжуємо дивуватися, як швидко вони адаптуються", — заявив представник Європейського командування США капітан Вільям Спікс.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські наступальні дії тривають уже понад місяць. Зіткнувшись із масою перешкод, неспішно, але неухильно ЗСУ просуваються вперед. Що можна сказати про ситуацію на полях битв (військових і не лише), про дипломатичну та інформаційну складову нашого контрнаступу на даний момент? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – не припиняються спроби залагодити російсько-українську війну дипломатичним шляхом. Слідом за ініціативами Китаю, що потім не знайшли відгуку, потім Бразилії, потім Ватикану і навіть Африки, на тлі розмов, що не вщухають, про відповідні спроби з боку Заходу, вимальовується новий кейс. З'явилася інформація, що нейтральна Індія та Франція, яка, як країна ЄС та НАТО, підтримує Україну, мають намір розробити спільний план припинення війни, розв'язаної Росією. І цей план нібито не буде схожий на ті неспроможні пропозиції, які озвучувалися раніше. Чи можуть Париж та Делі запропонувати щось таке, що задовольнить і Київ, і Москву? Які переговорні перспективи найближчого майбутнього (до кінця року)? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини