Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ назвали головне розчарування ЗСУ під час контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ назвали головне розчарування ЗСУ під час контрнаступу

Втома та розчарування охоплюють не лише урядові кабінети України

18 грудня 2023, 16:35 comments2806
Поділіться публікацією:

Через незрозумілі затримки з оформленням документів, ЗСУ вже "підвели" в районі Запорізької області. Через неналагодженість у діях, занепокоєння, яке іноді лунає в українських "владних" кабінетах через війну, поступово охоплює і фронт. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "AP".

ЗМІ назвали головне розчарування ЗСУ під час контрнаступу

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Одним із провалів на Запорізькому напрямку стало те, що ЗСУ не змогли суттєво наростити кількість операторів дронів. Про це розповів боєць ЗСУ Костянтин Денисов. На його думку, Україна з підготовкою операторів дронів сильно "затягує". Його особистий досвід такий: оформлення необхідних документів від кількох державних установ довелося чекати на 7 місяців 75 військових, які могли б цей час витратити на ліквідацію росіян.

"Ми змарнували час", — каже боєць.

Його претензії поділяють інші командири військових частин. Вони також скаржаться на зрив у виконанні бойових завдань через "дефіцит" особового складу та затримок у ремонті дронів.

Тим часом глава Міноборони України Рустем Умеров запевняє, що держава має достатньо солдатів і зброї, щоб розпочати наступний етап бойових дій.

"Ми здатні і можемо захистити наших людей, і ми це робитимемо... У нас є план, і ми будемо йому слідувати", — говорив Умеров у грудневому інтерв'ю виданню.

Читайте на порталі "Коментарі" — ЗСУ згортають деякі операції на фронті: Тарнавський назвав головну причину.

Також видання "Коментарі" повідомляло – за словами президента України Володимира Зеленського, обговорення можливих компромісів із російським диктатором Володимиром Путіним не має жодного сенсу, бо тому не потрібний мир у нашій країні. Кейс ймовірних переговорів періодично виринає – у тому чи іншому вигляді. Якими бачаться у цьому ракурсі перспективи наступного року? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини