Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися, якими ракетами ЗСУ вдарили по бухті Севастополя
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, якими ракетами ЗСУ вдарили по бухті Севастополя

За інформацією Sky News, ЗСУ атакували бухту Севастополя ракетами Storm Shadow

13 вересня 2023, 16:58 comments11187
Поділіться публікацією:

Українські війська задіяли передані британськими союзниками крилаті ракети Storm Shadow для масштабного удару по штабу Чорноморського флоту Росії в анексованому Криму. Як передає портал "Коментарі", про це пише Sky News.

ЗМІ дізналися, якими ракетами ЗСУ вдарили по бухті Севастополя

Удар по Севастополю. Фото з відкритих джерел

За інформацією видання, українське та західне джерело підтвердили, що для удару по штабу Чорноморського флоту РФ було розгорнуто британські крилаті ракети Storm Shadow.

"Це була Storm Shadow", — повідомило одне з джерел видання.

Зображення в соцмережах зафіксували вибухи та полум'я, що пронизують верф на фоні нічного неба сьогодні вранці.

Окупанти заявили, що по об'єкту було випущено десять крилатих ракет, семеро з яких були збиті засобами ППО. Також нібито успішно запобігли атакі трьох безпілотних човнів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у ніч проти 13 вересня Україна накрила, схоже, ракетами, судноремонтний завод ім. Орджонікідзе у тимчасово окупованому Севастополі. Є інформація, що пошкоджено підводний човен та великий десантний корабель. Про що говорить ця атака і, в принципі, останні удари по Криму? Як події навколо півострова можуть розвиватися в найближчому майбутньому (наприклад, до кінця року)? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у соцмережах вже активно розповсюджується фото російського великого десантного корабля "Мінськ". Після побаченого багато експертів роблять висновок про те, що корабель не підлягає відновленню після ракетного удару. Про це повідомляють Telegram-канал "Кримський вітер" та ресурс Oryx, який вважає втрати військової техніки з фото та відео.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини