Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися, скільки танків Abrams вже прибуло до України
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, скільки танків Abrams вже прибуло до України

За інформацією WP, в Україну прибуло менше половини з обіцяних танків Abrams

26 вересня 2023, 11:50 comments2036
Поділіться публікацією:

США зобов'язалися передати Україні 31 танк M1 Abrams. На сьогоднішній день до нашої країни доставили менше половини з обіцяної техніки. Але точної кількості машин не повідомляється. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише рейтингове видання "The Washington Post".

ЗМІ дізналися, скільки танків Abrams вже прибуло до України

Танки Abrams. Фото: з відкритих джерел

Видання, з посиланням на високопоставленого українського військового чиновника, повідомило, що наразі поставлено менше половини очікуваних танків M1 Abrams.

Варто зазначити, що чиновник говорив на умовах анонімності, щоб обговорити важливе військове приготування.

Нагадаємо, тема передачі Україні танків Abrams давно фігурує в інформаційному просторі, обговорюються терміни постачання, кількість. Під час візиту президента України Зеленського до Вашингтона президент США Байден пообіцяв, що перші танки Abrams будуть в Україні вже наступного тижня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — танки Abrams, які український народ отримав від американських партнерів, вже незабаром посилять пріоритетні для України напрямки на фронті. Їхнє головне завдання посилити наступальну міць української армії та створити додаткові проблеми для російських загарбників. Мета України деокупувати якомога більше своєї території та завдати якнайбільше втрат росіянам. Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський у ході свого відеозвернення до українців.

Також видання "Коментарі" повідомляло, чому танки Abrams так довго не передавали Україні? Які завдання зможе виконувати ця техніка на фронті? Ми розбиралися з цих питань, вивчивши думки експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини