Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися, що було ціллю сьогоднішнього ракетного удару окупантів по Києву
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися, що було ціллю сьогоднішнього ракетного удару окупантів по Києву

За інформацією Kyiv Post, ціллю сьогоднішньої ракетної атаки по Києву була СБУ

25 березня 2024, 14:17
Поділіться публікацією:

Сьогодні вранці країна-агресор завдала чергового запеклого ракетного удару по Києву. За даними ЗСУ, засоби протиповітряної оборони перехопили дві балістичні ракети, запущені з території окупованого Криму, обидві були націлені на центр української столиці. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише видання "Kyiv Post".

ЗМІ дізналися, що було ціллю сьогоднішнього ракетного удару окупантів по Києву

Ракетний удар по Києву. Фото: з відкритих джерел

При цьому видання, посилаючись на свої джерела у Службі безпеки України, стверджує, що обидві російські ракети були націлені на офіси СБУ.

"За даними джерел Kyiv Post, ракети були націлені на приміщення, де знаходяться високопосадовці СБУ", — пише видання.

Цікаво, що російські пропагандисти з посиланням на джерела у силових структурах стверджують, що 25 березня під час удару по Києву вдалося зашкодити ЗРК "Патріот". За їхньою інформацією, нібито ударів було завдано по аеропорту Жуляни, де нібито і знаходилися ЗРК Patriot. При цьому джерела в силових структурах країни-агресора стверджують, що нібито серед членів екіпажів "знаходилися найманці з країн НАТО". Ну а те, що в мережі вже повно фото, на яких видно, як уламки російської ракети впали в Києві на одне з приміщень, окупанти традиційно не коментують. Мабуть, це є одна з установок ЗРК "Патріот".

Читайте також на порталі "Коментарі" — масована російська ракетна атака на українську енергетику, що відбулася 22 березня, залишається топ-темою дня. Їй сьогодні було присвячене засідання Ставки верховного головнокомандувача. Про неї висловлюються представники Євросоюзу, яку аналізують українські експерти. Портал "Коментарі" продовжує збирати думки про черговий терористичний акт країни-агресора та методи протидії подібним ударам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини