Головна Новини Суспільство Війна з Росією ЗМІ дізналися останні слова Герасимова перед вторгненням в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ дізналися останні слова Герасимова перед вторгненням в Україну

Міністр оборони Великобританії Уоллес заявив, що "брехлива і пряма брехня, що досить лякає", підтвердила його віру в те, що Росія вторгнеться.

30 січня 2023, 10:30 comments9538
Поділіться публікацією:

Журналістам служби ВВС стали відомі подробиці про останню розмову міністра оборони Великобританії Бена Воллеса та начальника Генштабу ЗС РФ Валерія Герасимова перед повномасштабним вторгненням в Україну.

ЗМІ дізналися останні слова Герасимова перед вторгненням в Україну

Валерій Герасимов. Фото: Getty Images

Як стверджується, 11 лютого глава Міноборони Британії прибув із візитом до Москви, щоб зустрітися зі своїм російським колегою Сергієм Шойгу. За словами глави Міноборони Британії, він повернувся із запевненнями, що Росія "ніколи не вторгнеться в Україну", проте додав, що "обидві сторони розуміли, що це брехня".

Розмова з військовим командуванням РФ Уоллесу більше нагадував "демонстрацію сили залякування: я збираюся збрехати тобі, ти знаєш, що я брешу, і я знаю, що ти знаєш, що я брешу, але я продовжу тобі брехати".

Уоллес додав, що після цієї розмови, яка більше нагадує гру, він уже не мав сумнівів – Путін готовий розв'язати в Європі повномасштабну війну, вторгнувшись в Україну. Найбільше, відзначив Воллес, йому запам'яталися останні слова Герасимова на цій зустрічі. Той заявив йому, що "ніколи більше ми не будемо принижені".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Борис Джонсон зізнався, що перед повномасштабним вторгненням в Україну президент Росії Володимир Путін погрожував ракетним ударом, натякаючи, що він все одно вторгнеться в Україну.                                                                                                   

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна входить до військового лютого: що чекати на фронті, в економіці, від західних союзників. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю детально розібралися у ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини