Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зло має програти: Зеленський звернувся до парламенту Мексики
commentss НОВИНИ Всі новини

Зло має програти: Зеленський звернувся до парламенту Мексики

Президент України Володимир Зеленський закликав Мексику проявити лідерство та долучитися до реалізації української формули миру

21 квітня 2023, 11:30
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Офіс Президента України.

Зло має програти: Зеленський звернувся до парламенту Мексики

Зеленський запропонував Мексиці долучитися до реалізації формули миру

А саме, Глава української держави запропонував високопосадовця Мексики  стати співтворцями перемоги над злом та обрати конкретні цілі, що мають єдину мету – безпеку у світі.

"Світ і наше прагнення миру сильніші, ніж будь-який агресор! Українська формула миру звернена передусім до світу, і в цьому її сила. Вона звернена до всіх, хто може долучитися до реалізації конкретних пунктів формули та стати співтворцем перемоги над злом — співтворцем миру", — сказав Гарант української держави.

Зло має програти, а світ має підтримати у цьому Україну, додав президент Зеленський.  Аби досягти миру – слід діяти спільними зусиллями.

 "Ми закликаємо всі сумлінні держави приєднатися до масштабних зусиль щодо реалізації української формули миру. Запрошую вас обрати, який пункт формули миру дає Мексиці змогу проявити лідерство. Щиро бажаю вам миру! Запрошую разом працювати заради безпеки наших народів і безпеки світу загалом", — резюмував Володимир Зеленський.

Читайте також на сайті "Коментарі", — влучним ударом: Миколаївські десантники "Джавеліном" знищили танк окупантів Т-90 разом з екіпажем. Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, пишуть "Коментарі"
Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — експерти з’ясували як українці пов’язують спілкування рідною мовою та патріотизм. На думку 42,3% опитаних поняття "мова" та "патріотизм" жодним чином не пов’язані.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віталік 1й

21 квітня 2023, 22:12

підор зеленський - де моє біле і чисте кололівство, чи царство? оцих чорних бандюків і менто-тітушню забірай і пиздуй нахуй. а ще краще - здохніть, хватить вам київським уродам обманювать світ. чи ви і справді думаєте шо вам повірили ? ще скоро і вас київськиї підорів будуть різать на часті як свинину на шашлик.

Віталік 1й

21 квітня 2023, 22:08

Привєт долбойоб зеленський, ти ж знаєш що зло - то ваш йобаний шиваїтська сінагога, і ви всі - йобане бандітське кодло, яке должно здохнуть. Про яку перемогу над злом ти там брешеш???? Ти сам себе застрелиш? Ти долбойоб, і це без преувіліченія.


Новини