Головна Новини Суспільство Війна з Росією Влучним ударом: Миколаївські десантники «Джавеліном» знищили танк окупантів Т-90 разом з екіпажем
commentss НОВИНИ Всі новини

Влучним ударом: Миколаївські десантники «Джавеліном» знищили танк окупантів Т-90 разом з екіпажем

Про це повідомляє служба зв’язків з громадськістю Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, пишуть «Коментарі»

21 квітня 2023, 11:05
Поділіться публікацією:

"Воїни 79 окремої десантно-штурмової бригади Миколаїв Десантно-штурмових військ Збройних Сил України зірвали спробу противника здійснити пророблення проходів у мінних полях на одному з напрямків", — зазначають у повідомленні.

Влучним ударом: Миколаївські десантники «Джавеліном» знищили танк окупантів Т-90 разом з екіпажем

ЗСУ знищили російський танк Т-90 з мінним тралом

У ході виконання бойового завдання українські десантники повітряної розвідки виявили  загарбника під час спроб створення проходів у мінних полях. На заваді окупантів стали Миколаївські десантники.  У бойову готовність одразу ж оперативно провели протитанкові розрахунки.

"Влучним пуском з ПТРК Javelin танк російських окупантів Т-90 було знищено разом з екіпажем", — додають у Командуванні.

Як писали "Коментарі", — на Донбасі ні на день не вщухають бої. Противник продовжує робити спроби прорвати оборону ЗСУ. Чи справді росіянам вдається просувати у Бахмуті? Чому супротивник знову відновив штурм Вугледара? У цих питаннях видання "Коментарі" розбиралося, зібравши думки експертів.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Туреччина не запровадила і не збирається запроваджувати санкції проти Росії за прикладом країн Заходу, оскільки вона керується власними інтересами. Як передає видання "Коментарі", про це заявив міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу, пише "DHA".

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — російська влада планує зберегти контрольно-пропускні пункти між своєю та тимчасово окупованими територіями України. Інститут вивчення війни (ISW), посилаючись на заяви російських "воєнкорів", зазначає, що ці КПП значно уповільнюють постачання боєприпасів окупантам на передову у Донецькій області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини