Головна Новини Суспільство Війна з Росією Журналіст розповів про перші "реальні втрати" танків Леопард-2 та БМП М2 Бредлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст розповів про перші "реальні втрати" танків Леопард-2 та БМП М2 Бредлі

З 4 червня ЗСУ активізували наступальні дії по всій лінії фронту

9 червня 2023, 17:42 comments5622
Поділіться публікацією:

За повідомленнями з різних джерел, наразі ЗСУ активізували бойові дії по всій лінії фронту, найбільш гарячі сутички відбуваються на Запорізькому напрямку, оскільки тут Сили оборони можуть пробитися до Азовського моря, перерізавши суходольний коридор до Криму. Останні дні рашисти засипали інформаційний простір фейками про кількість убитих українців та підбиту техніку, зокрема танки "Леопард". Ці повідомлення висміяли навіть їхні прихильники, зокрема ватажок ПВК "Вагнер" Пригожин. Але зараз вже почали надходити відомості і про реальні втрати на цьому та інших ділянках фронту. Їх, як повідомляють "Коментарі", оприлюднив український журналіст Юрій Бутусов.

Журналіст розповів про перші "реальні втрати" танків Леопард-2 та БМП М2 Бредлі

Фото ймовірних втрат ЗСУ

"Перші реальні втрати танків Леопард-2 і БМП М2 Бредлі ЗС України, — прокоментував фото або скріншот з одного з рашистських телеграм-каналів Юрій Бутусов. — На фото один танк Леопард-2А6, чотири БМП М2-ODS Бредлі, 1 інженерна машина розгородження. Судячи з фотографії, група бронетехніки натрапила на щільне мінне поле в низині. Навколо не видно вирв від снарядів артилерії, машини не підірвані, тобто враження щільним вогнем не відбулося. Однак видно збиті гусениці. Поблизу підбитої техніки немає тіл загиблих членів екіпажу, напевне, нашим воїнам вдалося відійти".

Крім того, журналіст продемонстрував "Леопард", про "знищення" якого кричала кілька днів тому російська пропаганда. Машина відбуксована в наш тил, придатна до ремонту і за певний час знову повернеться до ладу.

"Танк Леопард-2А4 ЗС України, який підірвався на міні і втратив гусеницю, евакуйовано для ремонту в тил, — написав у своєму телеграм-каналі Юрій Бутусов. — Танк ремонтопридатний, і буде повернутий до ладу, таким чином він не знищений і це не безповоротна втрата. Зрозуміло, в даному випадку в результаті підриву екіпаж живий, це головне. Вчора російські канали демонстрували відео з Леопардом-2А4, який підірвався і знерухомлений, який російські канали оголосили знищеним".

Україна отримала дві модифікації: Леопард-2А4 виробництва початку 90-х років та новітні Леопард-2А6.

Тим часом, стали надходити відомості про втрати на Запорізькому напрямку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини