Головна Новини Суспільство Війна з Росією Журналіст показав шокуючі кадри "м'ясного" штурму РФ під Бахмутом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Журналіст показав шокуючі кадри "м'ясного" штурму РФ під Бахмутом (ФОТО)

Денис Казанський показав жахливі втрати Росії під Бахмутом

12 березня 2023, 17:54 comments1221
Поділіться публікацією:

Біля Бахмута земля всипана трупами російських військових, яких командування відправляє у так звані "м'ясні" штурми. Моторошні кадри поля бою показав журналіст Денис Казанський у своєму Telegram.

Журналіст показав шокуючі кадри "м'ясного" штурму РФ під Бахмутом (ФОТО)

Тривають бої за Бахмут (фото з відкритих джерел)

За його словами, на фото, понад 60 тіл окупантів. Трупи російських солдатів обведені білими лініями.

Журналіст показав шокуючі кадри ”м'ясного” штурму РФ під Бахмутом (ФОТО) - фото 2

"Російські генерали женуть піхоту по відкритій місцевості без підтримки бронетехніки і арти, безжально винищуючи своїх же власних солдатів. Але z-людожерам таке подобається. Просять продовжувати і вбивати ще більше росіян", — прокоментував Казанський.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський зібрав Ставку щодо Бахмута. Президент України Володимир Зеленський 6 березня провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Військові виступили за продовження оборони Бахмута. На засіданні командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ доповіли про ситуацію на основних напрямках фронту.

Також "Коментарі" писали про те, що Резніков прокоментував втрати окупантів та ЗСУ під БахмутомРосійські загарбницькі війська продовжують свій наступ у Бахмута. При цьому окупанти зазнають величезних втрат. Міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю Bild заявив, що місто тримає оборону вже майже півроку. Журналіст німецького видання одразу ж спитав главу Міноборони, скільки втрачає українська армія на день, зокрема під час оборони Бахмута. Однак Резніков ухилився від прямої відповіді. Окрім цього Олексій Резніков заявив, що він оптимістично розглядає завершення війни у 2023 році. У цьому випадку йдеться саме про фінал на полі бою.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: t.me/kazansky2017
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sssss

12 березня 2023, 23:34

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини