Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як бути з Бахмутом: Зеленський зібрав Ставку - Залужний висловив свою думку
commentss НОВИНИ Всі новини

Як бути з Бахмутом: Зеленський зібрав Ставку - Залужний висловив свою думку

Залужний та Сирський виступають за продовження оборони Бахмута

6 березня 2023, 14:08 comments9058
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський 6 березня провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Військові виступили за продовження оборони Бахмута. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Офіс президента.

Як бути з Бахмутом: Зеленський зібрав Ставку - Залужний висловив свою думку

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

На засіданні командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ доповіли про ситуацію на основних напрямках фронту.

"Особливо докладно члени Ставки розглянули ситуацію в Бахмуті. Оцінюючи перебіг оборонної операції, президент поставив питання головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному і командувачу оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Олександру Сирському щодо подальших дій на Бахмутському напрямку. Вони висловилися за продовження оборонної операції. наших позицій у Бахмуті", — йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — битва за Бахмут продовжує залишатися топ-темою для обговорення. За словами українського журналіста, головного редактора сайту Цензор.нет Юрія Бутусова, центр міста контролюють ЗСУ, а східна частина вже захоплена росіянами. Важливість цієї битви та її ймовірні наслідки видання "Коментарі" обговорило з експертами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) припускають, що українські війська мають намір організовано відійти з Бахмута, який вони героїчно обороняють майже дев'ять місяців. Незалежно від того, зроблять вони це чи ні (тут видніше за Генштаб) – що показала битва за Бахмут? Чому для Росії, навіть якщо вона захопить чергове стерте нею з лиця землі місто, це точно не буде перемогою? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Борис

7 березня 2023, 07:23

Какого чёрта Зеленский лезет в вопросы не своей компетенции? Перестал доверять Залужному - сними, но не мешай работать!


Новини