Головна Новини Суспільство Війна з Росією Резніков прокоментував втрати окупантів та ЗСУ під Бахмутом
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков прокоментував втрати окупантів та ЗСУ під Бахмутом

Олексій Резніков підкреслив, оборона Бахмута вже триває півроку, і досі фортеця стоїть.

3 березня 2023, 15:25
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська продовжують свій наступ у Бахмута. При цьому окупанти зазнають величезних втрат. Як передає "Коментарі", міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю Bild заявив, що місто тримає оборону вже майже півроку.

Резніков прокоментував втрати окупантів та ЗСУ під Бахмутом

Олексій Резніков. Фото: УНІАН

"Росіяни розпочали цей повільний наступ шість місяців тому, і ми його тримаємо шість місяців. Втрати росіян становлять близько 500 вбитих та поранених щодня", — заявив Резніков.

Журналіст німецького видання одразу ж спитав главу Міноборони, скільки втрачає українська армія на день, зокрема під час оборони Бахмута. Однак Резніков ухилився від прямої відповіді.

"Я не буду вам говорити про українські втрати. Йде війна, є втрати, є загиблі та поранені, але це значно менше, ніж втрати росіян. Є різниця між українцями та росіянами, росіяни використовують тактику м'ясорубки, для них їхні солдати – просто гарматне м'ясо . Для нас дороге життя окремого бійця, тому ми намагаємося врятувати його життя", — додав український міністр.

Окрім цього Олексій Резніков заявив, що він оптимістично розглядає завершення війни у 2023 році. У цьому випадку йдеться саме про фінал на полі бою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому ситуація в РФ може вийти з-під контролю Москви — як розуміти те, що сталося на Брянщині. Експерти детально розібралися у ситуації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому Китаю вигідна війна в Україні – який мир шляхом переговорів можуть нав'язати Україні. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально розібралися у ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини