Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жити залишилося не так уже й багато: Буданов зробив нову заяву про стан здоров'я Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Жити залишилося не так уже й багато: Буданов зробив нову заяву про стан здоров'я Путіна

Глава ГУР Міноборони припускає, що Путіна можуть убити, заради зміни режиму

16 травня 2023, 13:48 comments2377
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін має "проблеми з надмірним вживанням наркотичних засобів". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час інтерв'ю блогеру Сергію Іванову зробив начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов.

Жити залишилося не так уже й багато: Буданов зробив нову заяву про стан здоров'я Путіна

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Головний розвідники країни висловив сподівання, що російському диктатору недовго лишилося жити.

"Я сподіваюся, що цій людині залишилося жити не так вже й багато", — зазначив Кирило Буданов.

Глава ГУР Міноборони також додав, що засновник та фінансист російської ПВК "Вагнера" Євген Пригожин може здобути перемогу у внутрішньому протистоянні в Росії. Крім того, начальник ГУР відповів "так" на запитання, чи Путіна можуть усунути "табакеркою" і встановити в Росії новий режим. Свого часу так було вбито російського імператора Павла I, якого забили золотою табакеркою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — як війна змінює вектор – чому Україна вже має далекобійну зброю. Експерти детально проаналізували ситуацію в інтерв'ю ексклюзивному нашому виданню.                                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло – травневий європейський марафон президента України після Фінляндії та Нідерландів продовжили Італія, Німеччина та Франція. Які висновки можна зробити після візитів до двох останніх (лідери ЄС, учасники сумнозвісних Мінських угод)? Про що в цілому говорить ця євроактивність Володимира Зеленського, який також відвідав Велику Британію? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини