Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жданов розповів про нову тактику росіян поблизу Авдіївки
commentss НОВИНИ Всі новини

Жданов розповів про нову тактику росіян поблизу Авдіївки

Військовий оглядач Олег Жданов вважає, що росіяни використовують тактику кротів часів Другої світової війни.

23 жовтня 2023, 11:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український військовий Олег Жданов заявив, що російські військові поблизу Авдіївки вдаються до методів Другої світової війни, яку назвав "тактикою кротів". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Youtube-канал політичного оглядача.

Жданов розповів про нову тактику росіян поблизу Авдіївки

Військовий оглядач Олег Жданов. Фото з відкритих джерел

За словами Жданова росіяни воюють подібно до методів СРСР під час війни проти німецьких військ, а саме "намагаються закидати наші позиції тілами". Росіяни постійно здійснюють хвилі атак разом з важкою технікою та без неї.

"Ворог не полишає спроб оточити Авдіївку, але наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи ворогові значних втрат... Мабуть, стоїть політичне завдання — за всяку ціну взяти Авдіївку, скільки б людей не полягло, скільки б техніки не втратили", — розповів Жданов.

Військовий оглядач розповів про тактику, яку росіяни застосовують проти українських військових на цьому напрямку.

"У районі Авдіївки окупанти почали застосовувати тактику кротів", — сказав Жданов та пояснив, що росіяни риють тунелі до українських позицій, щоб "таємно підібратися ближче і вискочити з цього тунелю перед нашими окопами".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олег Жданов дав невтішний прогноз щодо ситуації після смерті Путіна. За словами блогера після смерті президента РФ Кремль може вести ще більш агресивну війну проти України, а на місце Путіна прийде такий же диктатор. Жданов закликає не чекати відходу Володимира Путіна, а боротись проти Росії.

Також "Коментарі" писали, що Жданов розповів, звідки можуть наступати росіяни. За його словами на фронті зараз є лише одне таке місце.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини