Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жданов дав невтішний прогноз щодо ситуації після смерті Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Жданов дав невтішний прогноз щодо ситуації після смерті Путіна

Український військовий Олег Жданов закликав не чекати смерті президента Росії Володимира Путіна.

22 жовтня 2023, 13:45 comments1699
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Військовий оглядач Олег Жданов вважає, що після смерті Путіна війна Росії проти України може набрати нових обертів та стати ще більш кривавою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням ТСН.

Жданов дав невтішний прогноз щодо ситуації після смерті Путіна

Військовий оглядач Олег Жданов. Фото з відкритих джерел

Український військовий Олег Жданов стверджує, що не слід чекати на смерть президента Росії Володимира Путіна, і очікувань закінчення війни в Україні.

"Треба з ним боротися, а не чекати на його смерть. Але я вам скажу, що ситуація може змінитися ще в гірший бік", — вважає Жданов.

За словами військового оглядача період після Путіна може бути спробою створення демократичних перетворень, або більшого узурпування влади. Жданов навів приклад Куби та КНДР, де після чергової смерті диктатора до влади приходить новий.

"Зазвичай перехідний момент між диктатурою і більш демократичним перетворенням країни може відрізнятися більшою жорсткістю саме диктаторських законів," – заявив Олег Жданов та додав, "якщо відразу не станеться надлом".

Крім того, військовий зауважив, що Путін використовує двійників, тому про смерть президента Росії ми можемо не знати довгий період часу.

"Де справжній Путін уже ніхто не знає", — стверджує військовий оглядач та очікує, що у разі смерті Володимира Путіна, двійники російського президента будуть і надалі виконувати свої ролі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярний український ютуб-блогер Олег Жданов назвав крайній термін закінчення війни з Росією.

Також "Коментарі" писали про Олега Жданова, який розповів, звідки можуть наступати росіяни. На думку військового оглядача залишилось лише одне таке місце.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 жовтня 2023, 13:06

Так само як в Україні де після одного негідника, приходить ще гірший. Після останнього Україні приходить криваве всьо.


Новини