Головна Новини Суспільство Війна з Росією Жданов розповів, звідки можуть наступати росіяни: залишилось лише одне місце
commentss НОВИНИ Всі новини

Жданов розповів, звідки можуть наступати росіяни: залишилось лише одне місце

Популярний військовий блогер та полковник запасу ЗСУ Олег Жданов розповів, де російські сили нарощують війська для атаки.

7 вересня 2023, 11:05 comments1217
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український військовий оглядач Олег Жданов вважає, що наразі російські сили мають лише один напрямок, з якого можуть вести наступ на українські позиції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяви Жданова в ефірі "Апостроф TV".

Жданов розповів, звідки можуть наступати росіяни: залишилось лише одне місце

Військовий оглядач Олег Жданов. Фото з відкритих джерел

Український військовий Олег Жданов вважає, що найменші сили російська армія має у Херсонській області, а також вона зменшує свою присутність на одному з напрямків в Донецькі області.

"Я так розумію, ворог приніс у жертву Лиманський напрямок, там ідуть бої здебільшого в районі Серебрянського лісництва, але їх інтенсивність трохи зменшилась", — розповів полковник запасу ЗСУ.

Жданов аналізує, що російські війська зосереджують свої сили на одному з напрямків, де можуть здійснити удар по українських позиціях.

"Натомість на Куп'янському напрямку в районі Сватового вони залишили угруповання. На сьогодні це останнє місце, де вони можуть намагатися нас тиснути, щоби змусити Генштаб перекидати туди наші резерви", — пояснює військовий оглядач.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олег Жданов назвав крайній термін закінчення війни з Росією. Популярний військовий блогер вважає, що цьому сприятимуть вибори в Сполучених Штатах. Жданов стверджує, що перемога України у війні додасть Байдену додаткові голоси на президентських виборах, тому американський лідер докладе зусиль, аби зупинити Росію.

Також "Коментарі" писали про союзника Росії, яки оголосив, що проведе спільні військові навчання зі Сполученими Штатами. У Кремлі відреагували на такий крок кавказької країни та заявили про "настороженість", особливо у ситуації війни з Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини