Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський звернувся до кримчан: ГУР провело нову операцію у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський звернувся до кримчан: ГУР провело нову операцію у Криму

Президент запевнив мешканців окупованих територій, що Україна поверне свою землю та своїх людей

30 листопада 2023, 07:20 comments4109
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Криму на місцевих телеканалах показали звернення президента Володимира Зеленського. Воно транслювалося більш ніж на 20 каналах окупантів. Як передає портал "Коментарі", видання "РБК-Україна" з посиланням на джерела у спецслужбах повідомило, що спецоперацію провело Головне управління розвідки. Зеленський розповів, зокрема, про успіхи України в Чорноморському регіоні.

Зеленський звернувся до кримчан: ГУР провело нову операцію у Криму

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

"Хочу окремо сказати всім нашим людям у Криму, у Севастополі, у всіх окупованих районах півдня та сходу нашої держави – поки що окупованих районах: дорогі українці, всі ви відчуваєте, що російська присутність на нашій землі не назавжди. Я знаю це. Україна поверне свою територію, своїх людей. Ми нікого окупантам не залишимо", – наголосив глава держави.

Водночас, так званий радник гауляйтера окупованого Криму Олег Крючков заявив, що стався злом низки місцевих інтернет-провайдерів. Але технічні служби одразу ж увімкнулися в роботу, щоб виправити поломку.

Зазначимо, останнім часом у тимчасово окупованому Криму загарбники постійно шукають шпигунів, побоюючись нових ударів по військових об'єктах. Росіяни шукають представників українського підпілля та складають списки неблагонадійних. Російські силовики оцінюють протестний потенціал півострова у 30 тисяч людей.

Читайте також на порталі "Коментарі" – поки що не Крим: в естонській розвідці назвали першу мету ЗСУ на лівобережжі Херсонщини.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Кримський міст приречений: голова СБУ анонсував нові "сюрпризи" для росіян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини