Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський знов відвідав лінію фронту: де саме був президент
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський знов відвідав лінію фронту: де саме був президент

В безпосередній близькості від зони бойових дій

18 квітня 2023, 17:17
Поділіться публікацією:

Сьогодні президент України Володимир Зеленський відвідав Авдіївку, де зустрівся з бійцями на лінії фронту та в госпіталі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію пресслужби глави держави.

Зеленський знов відвідав лінію фронту: де саме був президент

Зеленський знов відвідав фронт. Скріншот

"Авдіївка. Передові позиції українських захисників. Маю честь сьогодні бути тут. Поруч із військовослужбовцями морської піхоти, десантно-штурмових, механізованих та артилерійських підрозділів. Поруч із нашими героями", — прокоментував Володимир Зеленський відео в своєму офіційному телеграм-каналі.

На відео видно, як Зеленський знаходиться в напівзруйнованому місті, згодом їде його вулицям на броньованому авто, а потім — вручає нагороди бійцям в одному з напівзруйнованих приміщень. Бійці в свою чергу подарували президенту шеврон 110 бригади.

Також голова держави відвідав госпіталь, де також вручив нагороди українським захисникам.

"Дякую нашим воїнам за службу, — передає слова Зеленського його пресслужба. — Одужуйте якнайшвидше. Всього вам найкращого. Вдячний представникам медичної служби ЗСУ, які виборюють перемогу для України. Здоров’я вам, яке ви так само даєте нашим хлопцям і дівчатам".

Раніше Зеленський також відвідував Бахмут.

Нагадаємо, що сьогодні ж стало відомо про візит Путіна до окупованих Херсонської та Луганської областей. Путін хоче бути схожим на Зеленського, кажуть політики, коментуючи його візит в Україну.

А Пєскову довелося виправдовуватися за прокол з відео поїздки Путіна в Україну. 

Тим часом, експерт озвучив чотири індикатори готовності ЗСУ до контрнаступу. Перший — наявність необхідних видів озброєнь та боєприпасів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини