Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський заінтригував новинами з фронту
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заінтригував новинами з фронту

Сили оборони України просуваються вперед та звільняють українську землю

28 вересня 2022, 08:05 comments2348
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що щодо ситуації на фронті будуть добрі деталі. Як передає видання "Коментарі", про це лідер українців сказав у традиційному вечірньому зверненні до українців, опублікованому у соціальній мережі Facebook.

Зеленський заінтригував новинами з фронту

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Що стосується фронту, то скажу коротко, і поки що без деталей, хоч вони будуть і хороші. Просуваємося вперед і звільняємо нашу землю", — зазначив Зеленський.

Варто зазначити, що в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) повідомлялося, що українські захисники продовжують впевнено просувати відразу на кількох напрямках, але про це поки що не повідомляє відкрито, оскільки військова операція продовжується. Зокрема, йдеться. Що ЗСУ все ближче до того, щоб взяти під контроль Лиман, за який зараз йдуть запеклі бої. Українці обрали тактику, щоб зять важливий населений пункт в оточення, і це їм успішно вдається. Тому, прогнозують американські експерти, за кілька днів публічно буде оголошено про поновлення контролю України над Лиманом.

Читайте також на порталі "Коментарі" – секретар РНБО Олексій Данілов зробив заяву: Україна не проти переговорів із Росією, але є лише один важливий нюанс.                                                                                                                                                         

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія може "переформулювати своє вторгнення в Україну", а також дає оцінку псевдореферендумам на окупованих територіях. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини