Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський вважає, що попри докази це не українська ракета впала у Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вважає, що попри докази це не українська ракета впала у Польщі

Попри заяви світових лідерів український президент стверджує, що ракета з України не могла впасти у Польщі.

16 листопада 2022, 19:00 comments1474
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

15 листопада Російська Федерація здійснила масштабний терористичний обстріл України. З часом стало відомо, що ракета впала на території Польщі де вбила двох людей. Більшість світових політиків вважає, що на території Польщі залетіла українська ракета, але Зеленський заперечує так думку. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на 24 канал

Зеленський вважає, що попри докази це не українська ракета впала у Польщі

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

15 листопада МЗС Польщі опублікувало заяву, що російська ракета впала в селищі Пшеводув. Вранці, 16 листопада Джо Байден заявив про те, що малоймовірно, що це була російська ракета.

Далі світові лідери почали говорити, що це українська ракета впала на територію Польщі. Олаф Шольц заявив, що неважливо чия це ракета, але в цій ситуації винна Росія, яка розпочала війну. Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що вважає цей інцидент нещасним випадком.

Україна офіційно звернулась до Польщі, щоб мати можливість отримати доступ до доказів, які підтвердили, що це українська ракета впала на території прикордонного селища. Також Зеленський спілкувався з командуванням Повітряних сил, які запевнили його, що це не українська ракета.

"Я не сумніваюся у тому, що це була не наша ракета або не наш ракетний удар. В мене немає сенсу їм не довіряти, я з ними війну пройшов", — коментує ситуацію президент України Володимир Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про офіційну реакцію Китаю на інцидент в Польщі.

Також "Коментарі" писали про заяву прем'єр-міністра Польщі, який стверджує, що ракетний удар по його країні могла вчинити Росія в цілях провокації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини