Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський вручив ордени "Золота Зірка" Героям-військовослужбовцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вручив ордени "Золота Зірка" Героям-військовослужбовцям

За особисту мужність і героїзм

24 лютого 2023, 18:38
Поділіться публікацією:

За особисту мужність і героїзм, виявлені в захисті державного суверенітету й територіальної цілісності України президент України Володимир Зеленський вручив ордени "Золота Зірка" військовослужбовцям, яким присвоєно звання Героя України: підполковнику Євгенію Бові, молодшому сержанту Віталію Онопрієнку, підполковнику Артему Шаркову, лейтенанту Леву Пашку, майору Василю Козаку, штаб-сержанту Дмитру Кушніру, полковнику поліції Олегу Лакусті та старшому сержанту служби цивільного захисту Андрію Кошовцю. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Генштаб Міноборони України.

Зеленський вручив ордени "Золота Зірка" Героям-військовослужбовцям

"Золота Зірка" - Героям

Володимир Зеленський також передав ордени "Золота Зірка" членам сімей воїнів, яких удостоєно звання Героя України посмертно. Найвищі державні нагороди вручено рідним старшого лейтенанта Артема Слісарчука, старшого солдата Сергія Сови, старшого лейтенанта Павла Усова, старшого лейтенанта Михайла Чупріна, майора Олександра Крикуненка, полковника Юрія Юрчика, полковника поліції Михайла Куратченка та молодшого сержанта служби цивільного захисту Іллі Ахметгарєєва.

Звання Герой України — державна нагорода України, найвищий ступінь відзнаки в Україні, що надається громадянам України за здійснення визначного геройського вчинку або видатного трудового досягнення. Героєві України вручається орден "Золота Зірка" за здійснення визначного геройського вчинку або орден Держави — за надзвичайні трудові досягнення.

Сьогодні ж голова держава проводить пресс-конференцію. "Перемоги на полі бою дають упевненість. Ніхто не любить лузерів. І треба всім орати. Це єдиний шанс перемогти", — одна з перших аксіом оприлюднених Зеленським за рік бойових дій. 

Сьогодні ж стало відомо, що перші танки Leopard вже в Україні, а також скільки саме за рік війни захопила Україна техніки в Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини