Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський відреагував на удар Росії: назвав Путіна хворою істотою
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на удар Росії: назвав Путіна хворою істотою

Володимир Зеленський прокоментував російський масований удар по Україні.

26 серпня 2024, 13:00 comments1155
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський відреагував на масований удар Росії 26 серпня. За словами президента, це був один з найбільших комбінованих ударів Росії від початку війни.

Зеленський відреагував на удар Росії: назвав Путіна хворою істотою

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський опублікував відео з реакцією на масований удар Росії. За словами президента, російські удари націлені на цивільну інфраструктуру, зокрема на енергетичні об’єкти.

"Це був один з найбільших ударів – комбінований. Більше сотні ракет різних типів та близько сотні "шахедів". І як більшість попередніх російських ударів, цей такий же підлий, націлений на критичну цивільну інфраструктуру", — сказав президент.

За словами Зеленського, від російських ударів зазнали поранень цивільні, також є загиблі.

Володимир Зеленський у зверненні різко висловився про російського диктатора Володимира Путіна, вказавши, що світ дозволяє йому продовжувати вчиняти воєнні злочини.

"Путін собі не зраджує: це хвора істота – всім уже давно зрозуміло. Але так само зрозуміло: він може робити тільки те, що світ йому дозволяє робити. Слабкість, недостатність рішень у відповідь живить терор",- заявив Зеленський.

Президент закликав лідерів прийняти сильні рішення, щоб зупинити цю війну. Також Зеленський наполіг, що Україна не має мати обмежень для далекобійної зброї для ударів по військових об’єктах РФ. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, які саме цілі намагалась атакувати Росія під час масованого ракетного удару. Чи змінилась тактика Кремля щодо ударів по Україні.

Також "Коментарі" писали про Молдову, яка відчула наслідки масованої ракетної атаки Росії по Україні 26 серпня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини